Menu
Your Cart

Όροι χρήσης

-Οι τιμές στο eshop ενδέχεται να διαφέρουν από το φυσικό κατάστημα

-Οι προσφορές ισχύουν μέχρι λήξεως των αποθεμάτων

-Η πώληση φυτοπροστατευτικών προϊόντων επαγγελματικής χρήσης θα διενεργείται μόνο εφόσον εκδοθεί συνταγή/καταγραφή σε κατόχους πιστοποιητικού γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων.

-Η αποστολή μηχανημάτων/εργαλείων ,στην προμηθεύτρεια εταιρεία, για service ή αντικατάσταση γίνεται με χρέωση του πελάτη. Το ίδιο ισχύει και για την επιστροφή τους από αυτή.
Προσωπικά δεδομένα

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη μεταξύ μας συνδιαλλαγή είναι η γνωστοποίηση από μέρους σας συγκεκριμένων προσωπικών σας στοιχείων. Το myagros.gr συλλέγει προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών/χρηστών μόνο όταν αυτοί οι ίδιοι εκουσίως τα παρέχουν, με σκοπό την παροχή των υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται είναι τα εξής:

-Oνοματεπώνυμο

-Eπάγγελμα (Έκδοση τιμολογίου)

-ΑΦΜ (Έκδοση τιμολογίου)

-Διεύθυνση

-Αριθμός τηλεφώνου

-Ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail)

-Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα ο αριθμός, η ημερομηνία λήξης και ο τριψήφιος κωδικός ασφαλείας

Το myagros.gr  δεν θα διαθέσει προς πώληση ή αλλιώς διαβιβάσει ή δημοσιοποιήσει  προσωπικά στοιχεία επισκεπτών/χρηστών σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεση του επισκέπτη/χρήστη, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων από τις αρμόδιες αρχές. Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζονται από την εταιρεία μας τηρώντας την κατά το νόμο πολιτική απορρήτου (κανονισμός για τη γενική προστασία δεδομένων της Ε.Ε. GDPR). Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται. Η εταιρεία μας κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με:

1)Την παράδοση της παραγγελίας σας

2)Για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα που προσφέρονται από την εταιρεία μας

3)Ειδικές προσφορές και νέα του site μας

Η εκ μέρους σας καταχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από την εταιρεία μας για τους λόγους που αναφέρονται. Τα προσωπικά σας δεδομένα, μετά από αίτηση σας, διαγράφονται οριστικά.


Ασφάλεια συναλλαγών

Η ιστοσελίδα myagros.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο  ssl για ασφαλείς συναλλαγές. Με τον τρόπο αυτό κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες.


Προιοντα - Διαθεσιμότητα

Τα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντα, τα χαρακτηριστικά τους, οι τιμές και το διαθέσιμο απόθεμα βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.myagros.gr και είναι διαθέσιμα από όλους. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για κάθε προϊόν κάνοντας κλικ στο εκάστοτε εικονίδιο. Σε όλα τα προϊόντα μας αναγράφεται η τελική τους τιμή, συμπεριλαμβανομένου του νόμιμου Φ.Π.Α. 13% και 24%. Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να αναπροσαρμόσει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώσει το καταναλωτικό κοινό.
Υποχρεωσεις καταναλωτή

Ο καταναλωτής έχει την υποχρέωση να γνωστοποιήσει τα πραγματικά προσωπικά του στοιχεία, να πληρώσει το αντίτιμο για τα προϊόντα με τον τρόπο και το χρόνο που συμφωνείται. Σε περίπτωση υπαναχώρησης του καταναλωτή, το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση, στη συσκευασία με την οποία παραλήφθηκε και μαζί με όλα τα έγγραφα που το συνοδεύουν(δατ, απόδειξη λιανικής κτλ).


Διαδικασία παραγγελίας

Για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε μία παραγγελία μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα myagros.gr  πρέπει να ακολουθήσετε τα έξης βήματα:

- Δημιουργία λογαριασμού χρήστη

- Επιλογή προϊόντων

- Επιλογή και επιβεβαίωση τρόπου αποστολής και πληρωμής

- Επιβεβαίωση και καταχώρηση της παραγγελίας σας


Ακύρωση παραγγελίας

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνήστε μαζί μας στο 24410-29858 για να διεκπεραιωθεί το αίτημα σας. Προσοχή!!!!! Η ακύρωση της παραγγελίας σας είναι εφικτή μέχρι τη στιγμή που θα ενημερωθείτε για την αποστολή της. Μετά το χρονικό σημείο αυτό η ακύρωση της παραγγελίας σας δεν είναι εφικτή.